logo_cooplink_newsletter-img-650

Hallo jij,


Het weekend gaat van start met goed nieuws: we gaan weer volop kennis delen. Drie inspirerende sessies zijn in aantocht, hieronder lees je er meer over. Meld je meteen aan, we zien je graag.

Oh ja, scroll vooral even door, onderaan deze brief vind je een oproep. Doe jij mee met de collectieve beweging? Wij hopen van wel.

Veel plezier dit weekend,

Het team van Cooplink

Collectieve financiering? Zo doe je dat

20211027 Financiering
Woensdag 27 oktober duiken we in de ins & outs van collectieve financiering. Hoe regel je dat eigenlijk als groep? Bij welke banken kun je aankloppen? Hoeveel kun je lenen? Welke fondsen kunnen iets voor jou betekenen? Zijn er alternatieven? Je hoort verhalen van ervaringsdeskundigen en je kunt al je vragen stellen.

Een onderhoudsplan? Jullie kunnen het ook

20211117-Flyer-Onderhoudsplan
Woensdag 17 november gaan we in op het onderhoudsplan. Het is best een uitdaging om zelf het onderhoud te regelen, vind je niet? Veel initiatieven vragen zich af of ze daarvoor voldoende kennis in huis hebben. Geen zorg, met een goed onderhoudsplan ben je een heel eind op weg.

Administratie? Alles onder controle

20211208-Administratie
Woensdag 8 december hebben we het over de administratie. Een wooncoöperatie is een kleine onderneming. Daar hoort een administratie bij. Voor je financiën, maar ook voor je in- en externe communicatie. Hoe richt je dat in? Een eigen website, intranet, automatisering, boekhouding? Hoe doen anderen dat?

Doe mee met de collectieve beweging!

Cooplink zet zich in om collectieve woonvormen steeds meer voet aan de grond te laten krijgen. Zo lobbyen we voor betere stimuleringsregelingen, voor meer toegankelijke financieringsmogelijkheden en voor meer locaties voor wooncoöperaties. We doen meer. Het laatste nieuws verschijnt vers van de pers, de kalender met evenementen vult zich en ook onze kennisdatabase breidt zich uit.

Dat smaakt naar meer. We dromen ervan om ons blijvend in te kunnen zetten voor het fenomeen wooncoöperaties. Jullie steun is essentieel. Hoe meer leden, hoe meer stem we hebben richting politiek en pers. Samen vormen we een niet te negeren beweging!

We rekenen graag op jullie! Lidmaatschap kost slechts € 50 per kalenderjaar.
Samen staan we sterk!

Het team van Cooplink
facebook twitter website 
MailPoet