logo_cooplink_newsletter-img-650

Hoi jij,


Woensdagavond 23 maart om 19:30 uur steken we de koppen bij elkaar tijdens de online Algemene Leden Vergadering van Cooplink. Ben je erbij? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Die avond sparren we over bereikte resultaten en ambitieuze plannen. Spoiler alert: een van de plannen is een live ‘wooncoöperatiedag’ te organiseren op zaterdag 18 juni, vol ontmoetingen met andere initiatieven. Jullie ideeën en suggesties zijn daarbij heel welkom.

Tijdens de ALV presenteren we je kort een aantal stukken, dat zijn het jaarverslag, het koersplan en de begroting. Klik op de linkjes en je kunt ze alvast doornemen.

Doe je mee? Jullie input is essentieel voor het succes van Cooplink. Vertel ons maar wat speerpunten zijn in jullie ogen. Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan nu, dan krijg je dinsdagavond de inlogcodes per mail.

Graag tot woensdag!
20220323-ALV-1
Leuk om je de 23e te ontmoeten!

Het team van Cooplink
Trevor James, Marijke van Zoelen, Ariaan Witteveen, Marie-Annet van Grunsven, Bastiaan van Perlo, Bernard Smits, Clemens Mol, Peter Bakker, Rob Visser, Tessa Cramwinckel, Sandra Labree en Ilona Labree
facebook twitter website 
Email Marketing Powered by MailPoet