logo_cooplink_newsletter-img-650

Hi abonnee,


Tadadaaa… Cooplink heeft een nieuwe website en daar zijn we stiekem best trots op. Neem alvast een kijkje. We hopen op de site alle kennis over wooncoöperaties samen te brengen en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. Deel je kennis op het forum en op Wiki. Ontdek interessante nieuwtjes, cursussen en evenementen. Kijk eens naar andere initiatieven die zich ingeschreven hebben bij Cooplink. Ontbreekt er nog iets? Vertel het ons.

Kennis delen is belangrijk. Daarom nodigen wij jou en je mede-coöperatieven van harte uit voor de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van Cooplink op zaterdag 19 september van 13:30 tot 15:00 uur. Je hoeft geen lid te zijn. Als je bij een wooncoöperatie (in oprichting) hoort, ben je sowieso van harte welkom. We zijn een vereniging van wooncoöperaties. Ons doel is samen sterk te staan, samen ervoor te zorgen dat het eenvoudiger wordt om wooncoöperaties te realiseren.

Deze 1e ALV is digitaal, we ontmoeten elkaar per Zoom. Dat is dus anders dan eerder aangekondigd. Je wordt online hartelijk ontvangen, we maken kennis met elkaar (wie ben jij?) en dan gaan we vlot door het programma van de 1e ALV heen. Zo vertelt Blase Lambert vanuit Engeland over co-operative housing aldaar (ondertiteling wordt verzorgd). Je ziet Cooplinks nieuwste filmpje over wooncoöperaties in Nederland. We praten samen over wat jij nodig hebt en over lidmaatschap van Cooplink. Tot slot heffen we een denkbeeldig glaasje met elkaar op het succes van wooncoöperaties in Nederland. Wil je nog even doorpraten? Dat kan. De sessie blijft open tot 16:00 uur.

R.S.V.P. Doe je mee? Laat je het ons weten met hoeveel mensen je inlogt? Dan zorgen wij voor een goede Zoom-sessie. De inlogcodes krijg je natuurlijk nog van ons.

We zien je graag de 19e!

Hartelijke groet namens Cooplink,
Trevor James, Marijke van Zoelen, Yvonne van Zoest, Marie-Annet van Grunsven, Bastiaan van Perlo, Bernard Smits, Clemens Mol, Peter Bakker, Rob Visser, Monique de Boer, Sandra Labree en Ilona LabreePS Dankzij de nieuwe website is ieder ingeschreven initiatief meteen geabonneerd op de nieuwsupdates. Als je dat niet wilt, laat het ons weten!
MailPoet