logo_cooplink_newsletter-img-650

Hi initiatiefgroep,


Het is tijd om actie te nemen. Op 1 oktober schreven we een brief aan de Tweede Kamer over de voorgestelde verhoging van de overdrachtsbelasting. Door dit wetsvoorstel betalen wooncoöperaties die bestaande bouw willen overnemen straks maar liefst 8% overdrachtsbelasting in plaats van de huidige 2%. Onze brief is positief ontvangen, maar het is maar één brief.

Laat van jullie horen. Stuur de Tweede-Kamer-commissie ook een brief. In de Tweede Kamer gaan geluiden op om voor woningcorporaties een uitzondering te realiseren. Er is druk nodig om die uitzondering ook voor wooncoöperaties te bewerkstelligen. Jullie brieven maken de urgentie duidelijk.

Een voorbeeld brief download je hier. Ook de e-mailadressen van de Commissie Financiën en de woordvoerders Wonen liggen voor je klaar. Nu hoef je alleen nog maar te knippen en te plakken. Als je wilt pas je de brief aan.

Stuur vandaag nog de mail! Het wetsvoorstel wordt a.s. maandag 26 oktober en op maandag 2 november in twee rondes besproken. We moeten dus snel zijn.

Dank voor jullie bijdrage

Team Cooplink
facebook 
MailPoet