Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aanloopdag De Omslag in het teken van Wooncoöperaties

25 maart 2017, 14:00 - 17:00


De OMSLAG, Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, brengt mensen bijeen rond de thema’s milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een kleurrijke, duurzame samenleving.
Tijdens de Aanloopdag bij de Omslag in Eindhoven op zaterdag 25 maart zal Bernard Smits, directeur van de WBVG en mede-initiatiefnemer van Cooplink, vertellen over het hoe en waarom van wooncoöperaties: voor wie is het interessant? Wat komt er allemaal bij kijken als je een wooncoöperatie wilt oprichten en hoe vind je medestanders, contacten met de huidige verhuurder, en met welke juridische en financiële aspecten moet je rekening houden?
Verwacht op deze dag geen kant-en-klare blauwdrukken, maar wel heel veel nuttige en praktische informatie en ontmoetingen met anderen die ook in dit onderwerp zijn geïnteresseerd.
Het inhoudelijke programma van deze dag is van 14.00-17.00 uur. Er is een mogelijkheid vooraf een lunch en achteraf een maaltijd te nuttigen. Graag aanmelden!
Aan de Aanloopdag kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Deelname aan een Aanloopdag kost ‘wat het je waard is’ (dus niet gratis!)

Gegevens

Datum:
25 maart 2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
http://www.omslag.nl/aanloop.htm#25maart2017

Locatie

De Omslag
Hoogstraat 301-A
Eindhoven, 5654 NB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
040-2910295
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Omslag
Telefoon
040-2910295
E-mail
omslag@omslag.nl
Bekijk de site van Organisator