Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 juni, 21:09

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boschgaard | Openingsfeest

1 juni , 11:00 17:00

Op zaterdag 1 juni vieren we dat Boschgaard eindelijk klaar is! We hebben open huis, met muziek en allerlei leuke activiteiten. Kom je binnen kijken en met ons proosten en high fiven?

En natuurlijk is dit ook de opening van de buurtruimtes. Kom kijken en meedenken over wat we daar allemaal kunnen gaan doen met zijn allen!

11:00 – officiële opening
12:00 tot 17:00 – open huis met o.a. rondleidingen, een expositie met foto’s van ons proces, weggeefwinkel met allerlei materialen die we over hebben, silent disco, photo booth, schminken en een zeskamp!

En mocht je nou graag een kadootje meenemen naar onze housewarming, dan hebben we daar wel een idee voor! We zijn namelijk volop bezig om ons groene dak aan te leggen, en kunnen daar nog veel planten voor gebruiken. We hebben een plantenlijst gehad van onze tuinarchitect, van planten die het goed doen op ons dak. Dus heb je een van deze planten in je tuin, dan krijgen we daar graag een stekje van! (En heb je geen tuin maar wil je ons toch graag wat geven, dan liever geen planten van reguliere tuincentra. Hier kun je vinden waar je planten kunt kopen die zijn gekweekt zonder gif.)