Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CollectieveKracht | Pitch je project bij een financier

2 mei 2022 , 14:30 16:00

Ben je met je burgercollectief op zoek naar financiering? Of heb je een kennisvraag rond het creëren van een duurzaam verdienmodel of businesscase? Wil je daarover vrijblijvend in gesprek met vertegenwoordigers van o.a. Stichting DOEN, KNHM foundation, Triodos Bank, ABN AMRO Bank N.V. en/of Rabobank? Schrijf je dan in voor “Pitch je project bij een financier” van CollectieveKracht.

Tijdens het (digitale) evenement krijg je twintig minuten de tijd om één-op-één in gesprek te gaan met de door jouw gekozen financier. Zij staan open voor allerlei vragen rond financiering. Wel vraagt Collectieve Kracht je om een korte motivatie te schrijven waarom je specifiek met deze instelling in gesprek wilt gaan en waarover. Zo kan de financier zich voorbereiden en kunnen de twintig minuten ten volle besteed worden aan het vooruit helpen van jouw burgercollectief.

Let op: de inschrijfdatum sluit 28 april dus meld jouw collectief snel aan!

Data
2 mei 14:30-16:00: DOEN, ABN, Triodos, Social Impact Fonds Rotterdam
13 mei 12:30-14:00: KNHM
Nog geen datum (begin mei): Rabobank

Vragen? Stel ze via collectievekracht@rsm.nl