Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 juni, 19:50

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cooperative Housing International | Webinar ‘Let’s Talk!’

30 april , 19:00 20:30

Student Housing Cooperatives – Let’s Talk!

Doe mee met een informeel (Engelstalig) webinar waar studentenhuisvestingscoöperaties samenkomen om solidariteit te bevorderen en inzichten te delen. Of je nu een ervaren coöperatielid bent of net aan je reis begint, dit is een kans om in contact te komen met leeftijdsgenoten, ideeën uit te wisselen en een ondersteunend netwerk op te bouwen.

Deelnemers zijn onder andere La Cigue (Genève), Student Coop Homes (VK), Studentendorf (Berlijn), Budapest Housing, Collegium Academicum (Heidelberg).

Er zal worden gesproken over verschillende onderwerpen, waaronder coöperatief bestuur, gemeenschapsopbouw, duurzame praktijken en het navigeren door uitdagingen die uniek zijn voor studentenhuisvestingscoöperaties. Open dialoog wordt aangemoedigd en deelnemers mogen al hun vragen stellen, ervaringen delen en kunnen zo van elkaar leren.

Door deze samenwerking wordt ernaar gestreefd de band tussen studentenhuisvestingscoöperaties te versterken, een gevoel van eenheid te bevorderen en collectieve actie te inspireren om inclusieve, duurzame en bloeiende gemeenschappen te creëren. Leer van elkaars successen en mislukkingen en ga samen op weg gaan naar solidariteit in studentenhuisvesting!

Datum: 30 April

Tijd:  19:00

Duur: 1.5 uur

Platform: Zoom (je ontvangt de link via email)

Host: Pan-European Student Housing Cooperative Network

Aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0D868Xr4HnYiltN3A-oQsRDliPAc1_p8ToSznDnRPWL8ieA/viewform?usp=sf_link