Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cooplink | Kennisdeelsessie administratie

20 december 2023 , 19:30 21:00

Ontdek de sleutels tot succesvol beheer van je wooncoöperatie!

Wellicht vind je dit niet het meest leuke deel van je wooninitiatief, juist daarom is het belangrijk om je er eens in te verdiepen: de boekhouding, ledenadministratie en andere ‘papieren rompslomp’. Hoe beter je de zaken op orde hebt, hoe leuker het is om te doen. Daarom organiseren we een kennisdeelsessie zodat jullie je administratie en financiën naar een hoger niveau kunnen tillen!

Wat kun je verwachten?

Als je meer wilt weten over het financieel beheer en administratie: je krijgt tips uit de praktijk. Want wie kan je dat beter vertellen dan een initiatiefnemer zelf? Ze delen de geheimen om de administratie op orde te krijgen én te houden. Ontvang waardevolle inzichten en praktische tips om de financiële gezondheid van jouw initiatief te waarborgen. Daarnaast is de wereld van privacywetgeving complex, maar geen zorgen! Bernard Smits maakt de AVG en privacyvraagstukken eenvoudig en begrijpelijk. Leer welke stappen je moet nemen om te voldoen aan de wettelijke eisen en hoe je de privacy van jouw leden kunt waarborgen.

We gaan dus leren uit de praktijk en doen we inspiratie op van onze expert Bernard Smits. Luister naar de verhalen en praktische tips van twee wooncoöperaties die de boel goed op orde hebben. Leer van hun uitdagingen, overwinningen en waardevolle lessen die jouw initiatief kunnen helpen groeien!

Online sessie
De sessie is online via Zoom. De inlogcodes ontvang je na aanmelding per mail. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt.

Meld je aan
Je bent van harte welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats of regio? Hebben jullie al een naam?

Werkt bovenstaande aanmeldknop niet? Stuur dan een mailtje naar info@cooplink.nl met je naam en bij welk wooninitiatief je bent aangesloten om je aan te melden.