Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Delft Design | Tentoonstelling Collectief Wonen Delft

14 mei , 11:00 10 juli , 17:00

Wil jij ook wel eens kijken hoe Delftenaren op verschillende manieren samenwonen? Of je nu bekend bent met collectief wonen of niet, de tentoonstelling biedt de kans om te kijken én in gesprek te gaan. Je kunt vragen stellen, je mening laten weten en teruglezen hoe andere mensen erover denken. 

De tentoonstelling heeft als hoofdvraag: hoe kunnen bestaande voorbeelden van collectief wonen  ons informeren en inspireren voor nieuwe ontwikkelingen in Delft?

Als bezoeker ga je mee op reis langs heel verschillende voorbeelden van collectief wonen in Delft en krijg je een bijzondere indruk van deze manier van wonen. Van ieder voorbeeld zie je op plattegronden en andere tekeningen de ruimtelijke opzet, maar ook de sociale omgang: wat ondernemen mensen met elkaar, welke afspraken zijn er nodig, waarom wonen zij op deze manier en welke uitdagingen komen daar soms bij kijken? Tot slot zie je van ieder voorbeeld ook de ontstaansgeschiedenis en de financiële opzet.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 11:00 – 17:30 uur
Zaterdag en zondag: 11:00 -17:00 uur
Prinsenkwartier: meer informatie

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4
Delft,