Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Global Ecovillage Network | Film ‘Stroh im Kopf-2’

15 september , 20:00 21:00

In deze film ga je mee op reis door het strobalen-bouwlandschap van Duitsland. Filmmaker Heidi Snel en cameraman Malcolm St.Julian Bown bezoeken o.a. naar de strobalenhuizen die 10 jaar geleden gebouwd zijn en ontdekken hoe deze huizen er nu bij staan. Ook bezoeken ze nieuwe bouwplaatsen en bekijken ze welke nieuwe bouwtechnieken tegenwoordig worden toegepast. Als kroon op de film zie je de bouw van een vijf verdiepingen tellend gebouw met strobalen.

De film is een spannende reis van een uur door het thema ‘bouwen met strobalen’. Gevarieerd, informatief en stimulerend. De film is Nederlands ondertiteld. Christina Eickmeijer van Strobouw Nederland: ‘zeer leerrijk en informatief, zeker een aanbeveling!’ Bekijk hier de trailer.

Als je je aanmeld ontvang je een zoomlink om (via jou eigen laptop) samen naar de film te kijken. Na afloop is er gelegenheid voor een nagesprek. 

GEN-NL (Global Ecovillage Network)

Bekijk de site van Organisator