Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie Project Together! | Woonvariaties voor een vergrijzende samenleving

30 september 2021 , 15:00 17:00

De samenleving vergrijst, waardoor gemeenten op zoek zijn naar manieren om senioren prettig en duurzaam te huisvesten. Voor de programma’s Woonvarianten voor senioren en Langer thuis in de inclusieve wijk zijn burgerinitiatieven, professionals en senioren samen gaan onderzoeken wat nodig is om langer thuis wonen te faciliteren. Tijdens deze inspiratiesessie worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. Sprekers lichten toe welke bouwstenen nodig zijn voor een inclusieve buurt, en de thema’s die van belang waren voor senioren: gemeenschap, ontmoeten en collectiviteit.

De inspiratiesessie biedt ruimte om met een gemêleerd gezelschap over deze trends, ontwikkelingen en gerealiseerde voorbeelden in discussie te gaan, inhoud uit te dragen en vragen te beantwoorden.

https://projecttogether.nl/programma-1/woonvariaties-voor-een-vergrijzende-samenleving-inclusieve-buurten-belang-van-ontmoeten-en-nieuwe-vormen-van-collectiviteit