Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennis delen | Hoe beïnvloed je de lokale politiek?

12 januari 2022 , 19:30 21:00

Wil je je als collectief op een mooie plek vestigen? De gemeente kan je helpen een locatie te vinden en de weg voor je te effenen. Dat gebeurt niet vanzelf. In deze kennisdeelsessie bieden we je handvatten voor het lobbywerk. Daarmee kom je – in samenwerking met de gemeente – een stap dichter bij het realiseren van jouw droom. Het thema van deze sessie ‘hoe beïnvloed je de lokale politiek?’ is helemaal interessant in het licht van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Schrijf je snel in!

Online sessie
De sessie is online via Zoom. Meld je aan en je ontvangt de inlogcodes per mail. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen na de sessie een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt. Die bijdrage vragen we, omdat Cooplink eigen inkomsten moet gaan genereren, willen we kunnen voortbestaan.

Meld je aan
Je bent van harte welkom, we ontmoeten je graag! Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats? Hebben jullie al een naam? Vertel ons meteen welke vragen bij jou leven, dan sluiten wij de sessie daar zo goed mogelijk op aan.

Leuk je te ontmoeten de 12e!

Voor leden gratis (tot drie afgevaardigden)
Open betaalverzoek voor niet-leden (bijdrage naar draagkracht)