Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennis delen | Subsidies

9 maart 2022 , 19:30 21:00

Op welke subsidies en stimuleringsregelingen kun je een beroep doen als wooncoöperatie? Hoe dien je een aanvraag in en hoe zit dat met de verantwoording? Hoe doen andere initiatieven het? Ontdek het tijdens de kennisdeelsessie over Subsidies op woensdagavond 9 maart.

Inspirerende sprekers
Drie sprekers delen hun kennis en inzichten met jou, ieder vanuit een andere invalshoek. Laat je inspireren!

  • Constan Custers van de RVO gaat in op de duurzaamheidssubsidies die de RVO aan wooncoöperaties biedt.
  • Gerben Kamphorst vertelt namens Wooncoöperatie Overhoop in Utrecht waar zij potjes met subsidie hebben gevonden (we verklappen het alvast: het zijn er best veel).
  • Peter Camp van Co-housing Arnhem vertelt hoe zij gebruik maken van de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg en welke wegen naar subsidiepotten Co-housing Arnhem nog meer heeft bewandeld.

Tot slot delen wij, Cooplink dus, een overzicht van alle toepasselijke subsidies die wij maar kunnen bedenken: landelijk, maar ook provinciaal. Dat helpt je hopelijk verder.

Online sessie
De sessie is online via Zoom. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen na de sessie een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt. De inlogcodes ontvang je na aanmelding per mail.

Meld je aan
Je bent van harte welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats of regio? Hebben jullie al een naam? Vertel ons meteen welke vragen bij jou leven, dan sluiten wij de sessie daar zo goed mogelijk op aan.

Leuk je te ontmoeten de 9e!

Voor leden gratis (tot drie afgevaardigden)
Open betaalverzoek voor niet-leden (vergeet niet om jouw bijdrage over te maken)