Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennis delen | De VrijCoop-constructie

9 februari , 19:30 21:00

Vind jij solidariteit en betaalbaar wonen ook zo belangrijk? Heb je al eens van Vrijcoop gehoord? Vrijcoop is een vereniging van wooncoöperaties, die samen panden vrijkopen van de markt en tot collectief eigendom maken. Zo zetten ze zich in voor betaalbare woonruimte voor iedereen. VrijCoop is geinspireerd door het succesvolle Duitse Mietshäuser Syndikat. Er is veel meer over te vertellen, dat hoor je in deze sessie!

Online sessie
De sessie is online via Zoom. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen na de sessie een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt. Die bijdrage vragen we, omdat Cooplink eigen inkomsten moet gaan genereren, willen we kunnen voortbestaan. De inlogcodes ontvang je na aanmelding per mail.

Meld je aan
Je bent van harte welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats? Hebben jullie al een naam? Vertel ons meteen welke vragen bij jou leven, dan sluiten wij de sessie daar zo goed mogelijk op aan.

Leuk je te ontmoeten de 9e!

Voor leden gratis (tot drie afgevaardigden)
Open betaalverzoek voor niet-leden (bijdrage naar draagkracht)