Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LiberTerra | Open dag Tiny/small houses

16 juli , 10:00 13:00

LiberTerra heeft in natuurgebied Geestmerambacht een wooncommunity opgericht die zich inzet voor duurzaam wonen en leven. Op het terrein staan tien verplaatsbare huizen, geproduceerd met zoveel mogelijk hergebruikte en natuurlijke materialen, gedeeltelijk of volledig off-grid. “Afvalstromen” als grijs- zwart- en regenwater en GFT worden hergebruikt om kringlopen te sluiten. De toekomstige tuin produceert zoveel mogelijk eigen voedsel voor de bewoners en andere vormen van leven. Duurzame levensmiddelen en diensten worden collectief ingekocht.

Meer weten? Bezoek de open dag van LiberTerra. Je bent welkom om een aantal Tiny of small houses van binnen te bekijken. De bewoners delen graag hun kennis over biobased bouwen, wonen in een community en wat ze hebben gedaan om deze groene plek in natuurgebied Geestmerambacht te creëren. Je kunt al je vragen stellen en van de sfeer proeven. 

  • Koedijk ligt boeven Alkmaar. Meer informatie over parkeren vind je hier.
  • Een bijdrage wordt op prijs gesteld, je bepaalt zelf de hoogte van jouw bijdrage (€ 5 – € 15).
  • Let op: graag schoenen uit te trekken bij binnenkomst van huizen.

LiberTerra Geestmerambacht

Wagenweg 36
Koedijk,