Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LVGO | Themamiddag Samen wonen, samen (be)sturen

2 juli 2021 , 14:00 16:30

LVGO organiseert op 2 juli een online themamiddag en vertelt daar het volgende over: “Als 50-plussers willen we graag plezierig wonen en leven op een plek waar je zelfstandig woont en tegelijkertijd met andere bewoners invulling geeft aan je nieuwe levensfase. Nederland kent inmiddels honderden woongemeenschappen en hun aantal groeit nog steeds. Een woongemeenschap is echter niet alleen een verzameling individuen. Het is daarom belangrijk dat een woongemeenschap als groep stappen zet. De kunst is om samen te (be)sturen.

Op deze online themamiddag bespreken we wat een goed bestuur is voor woongemeenschappen.  Daarnaast is er volop gelegenheid met andere deelnemers van gedachten te wisselen. Na afloop kun je met verfrissende ideeën en bruikbare informatie terug naar je eigen woongroep.

Je krijgt van tevoren de nieuwe LVGO-brochure “Het bestuur van de woongemeenschap” toegestuurd. Deze kun je vooraf lezen. Vragen en reacties zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Je kunt ons ook jouw ontdekkingen en tips meegeven. Daar leren we allemaal van.

Meld je aan voor deze (gratis) videobijeenkomst en borrel na afloop nog even gezellig na. Vanuit je eigen huis, vanachter je eigen computer, tablet of smartphone. De middag wordt georganiseerd door de LVGO. Gespreksleider is Gabrielle Verbeek, voorzitter van de LVGO.”

Kosten: gratis voor LVGO-leden. Niet-leden betalen € 5 (word lid en neem gratis deel).

2 juli 2021: Themamiddag Samen wonen, samen (be)sturen