Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Financiële haalbaarheid woonconcepten senioren

5 november 2021 , 13:00 15:30

Er is grote behoefte aan nieuwe woonvormen voor senioren. De financiering van deze woonvarianten is complex, omdat de geldstromen voor wonen, zorg en welzijn gescheiden zijn.

  • Platform31 maakte de financiële haalbaarheid inzichtelijk aan de hand van gerealiseerde woonvariaties en herleidde drie businesscases. Eén van de auteurs, Jasper Klapwijk licht deze toe.
  • Frank van der Voort, vanuit RVO nauw betrokken bij de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg geeft u uitleg van de mogelijkheden.

Gedurende het programma is veel ruimte voor het stellen van vragen.

Inspiratie: wandelexcursie
De Kastanjetuin in Zwolle, is een innovatief meer-generatie- en zorginclusief-woonconcept. Initiatiefnemers Dick Koster, Cittanova en Martin Hendriksen (voormalig voorzitter van stichting de Stadshoeve) vertellen u er graag over tijdens een wandelexcursie door het nieuwe buurtschap. Samen met Petra Stuitjes van corporatie deltaWonen en Jan Willem Kloosterboer van Ter Steege Bouw gaan ze in op het concept van het buurtschap, op inclusiviteit en duurzaamheid.

Cultuurhuis Stadshagen

Werkerlaan 1
Zwolle,
https://www.platform31.nl/bijeenkomsten/financiele-haalbaarheid-woonconcepten-senioren