Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet Up Community Living

26 oktober 2017, 19:00 - 22:00

Gratis
Bilbiotheek Eindhoven, Witte Dame, Emmasingel 22, Eindhoven

Steeds meer mensen onderzoeken manieren om niet langer alleen te wonen. “Wonen ‘delen’ met meerdere mensen!” Kom inspiratie opdoen.
Tot nu toe is het de norm voor alleenstaanden om te leven in kleine appartementen. Maar gelukkig werken steeds meer mensen aan manieren om in losse verbanden bij elkaar te wonen. In ieder fase van het leven past een andere woonomgeving. Bijvoorbeeld als er kinderen zijn, wordt er voor hele andere woonwensen gekozen dan wanneer iemand alleenstaand, student of gescheiden is. Het gebeurt nog steeds te vaak dat men letterlijk vast zit tussen de stenen. Door meer mogelijkheden te creëren voor collectieve woonvormen, willen we bijdragen aan meer diversiteit in het woonaanbod en een uiteindelijk flexibelere woningmarkt.
Wij brengen deze beweging voor je samen tijdens een thema avond! Wij tonen je die vooruitlopers, brengen de beweging in kaart en helpen je te zoeken en vinden. Voor iedereen die ooit met gelijkgestemden, groep, gemeenschap, tribe of andere vorm wil wonen: Wat kan en wat is er allemaal? Kom inspiratie opdoen tijdens deze interactieve avond!

Gegevens

Datum:
26 oktober 2017
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.bibliotheekeindhoven.nl/actueel/agenda/thema-avond--deelwonen.html

Locatie

Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22
Eindhoven,