Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 juni, 19:52

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemen met je Buurt | Hoe vind je goede vrijwilligers, bestuursleden en personeel?

4 juni , 15:30 19:00

Ben je bestuurder van een bewonerscollectief dat zich steeds meer ontwikkelt tot een professionele organisatie? Of leider van een bewonersbedrijf dat groeit? Ongetwijfeld kom je in verschillende fases van ontwikkeling en groei uitdagingen tegen op het gebied van personeel, administratie en wet- en regelgeving. In verschillende kennissessies komen deze thema’s aan de bod.

Dinsdag 4 juni: Hoe vind je goede vrijwilligers, bestuursleden en personeel?

Hoe werf jij gemotiveerd personeel, vrijwilligers en geschikte bestuursleden? Professioneel recruiter Eugene van den Hemel heeft jarenlang ervaring met recruitment in het bedrijfsleven en deelt zijn lessen graag. Naast theorie over hoe je de juiste mensen aan je kunt binden, is er ook ruimte voor jouw casus.

Eugene van den Hemel gaat in op vragen als: hoe kijk je op een andere manier naar wie je aan boord hebt en wat je nodig hebt? Welke kwaliteiten brengen ze en welke mis je? Hoe ga je actief zoeken naar mogelijke kandidaten? Wat mag je van ze verwachten?

Deze sessie vindt plaats op het kantoor van LSA bewoners, Korte Elisabethstraat 15-17 in Utrecht (op loopafstand van station Utrecht Centraal). Tot besluit kun je rekenen op soep en een broodje.

Over Ondernemen met je Buurt

Ondernemen met je Buurt is het landelijk programma dat buurtbewoners helpt om maatschappelijke, duurzame impact te creëren. Dat doen ze door kennis te delen, vaardigheden te vergroten en bewonersbedrijven zichtbaar te maken. Ondernemen met je Buurt is een samenwerking tussen LSA Bewoners en Social Enterprise NL. Deze organisaties bundelen hun kennis van sociaal ondernemerschap, jarenlange ervaring in de wijk en een uitgebreid landelijk netwerk in dit programma. Ondernemen met je Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.