Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Tentoonstelling Collectief Wonen Delft

14 mei , 13:00 14:00

De tentoonstelling Collectief Wonen Delft geeft mensen een bijzonder inkijkje in de diversiteit van hoe mensen collectief met elkaar wonen, welke motieven daarachter zitten en hoe dit is georganiseerd. Delft Design en Open Kaart nodigen je van harte uit voor opening van de tentoonstelling en verklappen alvast: “We zijn zelf onder de indruk wat we allemaal tegenkwamen. Het resultaat is een ware co-creatie van alle betrokken bewoners: er zijn archieven geopend, oude foto’s hervonden en krantenknipsels van jaren geleden tevoorschijn gehaald. Wat niet op de zuilen te plaatsen is, zoals video’s en documenten, kan je online bekijken, ontsloten via speciale QR-codes.”

De tentoonstelling wordt feestelijk geopend door wethouder Karin Schrederhof. Daarna kun je met een hapje en een drankje van de tentoonstelling genieten en met elkaar van gedachten wisselen.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot 10 juli.

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4
Delft,