Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij Deep Democracy

3 augustus 2021 , 19:30 22:00

Paul Berkers laat je kennismaken met Deep Democracy, een methode van besluitvorming waarbij de stem van de minderheid wordt meegenomen in het besluit. Het gaat erom het goede gesprek te durven voeren, waarin ruimte is voor tegenstellingen. Actieve Deep Democracy-werkvormen helpen om die tegenstellingen op een moedige manier te bespreken.

Wil je zelf een casus aandragen? Dat kan. Stuur Paul voor 31 juli een mail met een schets van jouw praktijksituatie: paul.berkers@live.nl. Als het mogelijk is bespreekt hij jouw casus tijdens de sessie en anders maakt hij een andere afspraak met je.

Paul Berkers is ervaringsdeskundige in woongroepen en een teamcoach met aandacht voor systemisch werken en besluitvorming. Hij is opgeleid als facilitator voor Deep Democracy in groepen en teams.

De sessie is online, per Zoom. Inloop vanaf 19:00 uur, start programma om 19:30 uur. Let op: er is plek voor maximaal acht deelnemers. Meld je dus meteen aan.