Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tegenlicht | Meet Up over woningtekort (online)

7 mei 2021 , 19:00 21:30

We kampen met een groot tekort aan betaalbare woningen. De overheid heeft de regie losgelaten, maar de markt lost de woningnood niet op. Dus hoe kun je nu nog betaalbaar wonen in Nederland? Hoe komen we aan 1 miljoen nieuwe woonplekken voor 2030? En hoe is de situatie in de Achterhoek? Daar praten we met elkaar over in de online Tegenlicht Meet Up op vrijdag 7 mei met diverse interessante gasten. Het gesprek gaat onder meer over: Hoe zijn we hier beland en wat zijn concrete oplossingen in de Achterhoek? Lees meer.

Praktische informatie
Op vrijdag 7 mei wordt eerst vanaf 19.00 uur de Tegenlichtuitzending ‘Wonen buiten de box’ online uitgezonden. Vanaf 20.00 uur start de Meet Up met de gasten en deelnemers onder gespreksleiding van Anke Sitter. De Meet Up vindt plaats via het online platform Zoom. Meld je aan via de website van de Koppelkerk. Deelname aan de Meet Up is gratis, maar een vrije gift is van harte welkom.