Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thuis in de wijk | Congres ‘Van woonzorgvisie naar werk in uitvoering’

13 maart , 09:15 17:00

Om ouderen langer zelfstandig te laten wonen, zijn nieuwe woon(zorg)concepten nodig. De overheid heeft het over 170.000 nultredenwoningen, plus 80.000 geclusterde woonvormen en 40.000 zorggeschikte woningen. Een grote opgave, die door nieuwbouw en aanpassing in de bestaande woningvoorraad vorm moet krijgen. Ook de inrichting van de buurt en voorzieningen in de nabijheid zijn van belang.

Gemeenten, bewoners, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, zorgkantoren en ontwikkelaars hebben de afgelopen jaren visies en plannen ontwikkeld voor deze opgave. Het is nu de hoogste tijd dat de daadwerkelijke realisatie van nieuwe woonvormen in de versnelling komt. We gaan van visie naar werk in uitvoering!

Ben of wil jij aan de slag met:

  • het realiseren van nieuwe woonzorgvormen en zorgzame buurten
  • het opschalen en versnellen van succesvolle oplossingen
  • het aanpakken van knelpunten

Meld je aan voor het congres ‘Thuis in de wijk’. Het congres kent een plenair programma en allerlei masterclassesprojectsessieswerksessiesronde tafels en excursies.

Congrescentrum 1931

Oude Engelenseweg 1
Den Bosch,