Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijland Woonpioniers werft leden!

6 juni 2021 , 20:00 21:00

Kom op de koffie (online)! Wijland Woonpioniers gaat als een trein en is met meerdere partijen in gesprek over een locatie in de gemeente Berg en Dal. Het kan zijn dat ze voor een van die locaties dit jaar nog een optie-overeenkomst kunnen tekenen. Dan kunnen ze aan de slag met het regelen van de financiering van het project en het uitwerken van de ecologische bouwplannen. Werk aan de winkel dus! Wil je ook meer invloed om je eigen leefomgeving en straks komen te wonen in een ecologische woongemeenschap met gelijkgestemden? Ben je bereid om tijd en geld te investeren in het realiseren van een gezamenlijke woondroom? Dan is Wijland misschien wel iets voor jou!

Op 6 juni maakt Wijland Woonpioniers graag kennis met je en vertellen ze over alle ins en outs, wie ze zoeken, waar ze heen gaan, de aanmeldprocedure etc. Ze geven een korte presentatie over ons project waarbij er alle gelegenheid is voor het stellen van je brandende vragen. Blijf daarna vooral even hangen om informeel kennis met elkaar te maken. Ze zijn ook benieuwd naar jou! Dus pak je espresso longo of verse gemberthee er maar bij en doe gezellig mee. Gewoon zwarte koffie mag ook trouwens.

Aanmelden is niet vrijblijvend. Ben je verhinderd? Geef dat meteen per mail door, zodat er weer plek kan ontstaan voor een andere deelnemer.