Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woongemeenschap Eikpunt | Introductiebijeenkomst

11 juni , 10:15 12:30

Deze bijeenkomst bij woongemeenschap Eikpunt is bedoeld om je kennis te laten maken met hun manier van wonen én om anderen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in nieuwe woonvormen. Eikpunt vertelt iets over hun 4 pijlers, de geschiedenis, hun manier van besluiten nemen en sluit af met een rondleiding.

Doelgroep
Eikpunt verwacht een gevarieerd gezelschap van mensen die zelf bezig zijn met wooninitiatieven, mensen die zich aan het oriënteren zijn en alles daartussen. Ben je geïnteresseerd in wonen op Eikpunt, dan is het goed om te weten dat Eikpunt voor de wachtlijst, gezien de meergeneratie-balans, vooral behoefte heeft aan mensen onder de 42 jaar.

Programma
10:15-10:30 uur Inloop met koffie en thee
10:30-12:30 uur Bijeenkomst

Aanmelden
Meld je aan via voorlichting@woongemeenschapeikpunt.nl en vermeld daarbij je telefoonnummer, zodat Eikpunt je kan bereiken als er wijzigingen zouden zijn. Afmelden kan via hetzelfde e-mailadres óf – als het last minute is – via 06 49 430 257.

Woongemeenschap Eikpunt

Duitslandstraat 4
Lent,
Bekijk de site van Locatie