Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woongemeenschap Eikpunt | Introductiemiddag

3 juli 2021 , 14:30 17:30

Maak kennis met de manier van wonen bij Woongemeenschap Eikpunt in Lent en ontmoet anderen die geïnteresseerd zijn in nieuwe woonvormen. Eikpunt vertelt je meer over haar pijlers, haar geschiedenis, haar manier van besluiten nemen en geeft je ook een rondleiding.

Er is vaak een gevarieerd gezelschap tijdens de introductiedagen. Er komen mensen die in de buurt of elders in het land bezig zijn met andere wooninitiatieven, mensen die zich aan het oriënteren zijn of puur uit nieuwsgierigheid een kijkje komen nemen. Ben je specifiek geïnteresseerd in wonen op Eikpunt, dan is het goed om te weten dat zij, gezien de meergeneratie-balans, vooral behoefte hebben aan mensen onder de 42 jaar op hun wachtlijst.

Programma
14.30 uur: inloop met koffie & thee
15.00 uur: inleidend praatje, informatie over de woongemeenschap en rondleiding
17.30 uur: afsluiting, gevolgd door een kopje soep voor wie wil

Meld je aan!
Er is plek voor maximaal 18 mensen, gezien de coronamaatrdegelen en de grootte van de gemeenschappelijke ruimte. Meld je dus meteen aan, dat kan t/m woensdag 30 juni via info@woongemeenschapeikpunt.nl.

Woongemeenschap Eikpunt

Bekijk de site van Organisator