Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zet je dromen in de steigers (VOL!)

21 oktober 2017, 11:00 - 17:00

€30

Deze bijeenkomst is volgeboekt! Maar er wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd op 4 november.
 
Ons doel: in 2022 zijn er minimaal duizend mensen bijgekomen die prettig wonen in een ecologisch, gemeenschappelijk huurproject in zelfbeheer. Moeilijk? Nee hoor, het kan wél!
Als initiatiefnemers van strowijk Iewan en oprichters van Bureau Viertel willen wij ervoor zorgen dat er meer van deze wijken in Nederland komen. Daarom organiseren we de bijeenkomst. Zet je dromen in de steigers! De bijeenkomst is bedoeld voor startende initiatieven, maar ook als je al een tijdje bezig bent kun je nuttige tips en adviezen verwachten.
Wij laten je zien hoe jouw project van de grond komt. We geven je handvatten en concrete tips, maar vertellen ook wat je beter kunt laten. We gaan meteen aan de slag met de opgedane kennis. Losse dromers die op zoek zijn naar een groep worden tijdens een matchmaking-sessie gekoppeld aan mededromers of aan prille groepen die uitbreiding zoeken.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€30
Site:
http://bureauviertel.nl/zet-je-dromen-in-de-steigers-2/

Locatie

de Kleine Wiel
Karl Marxstraat 101
Lent (Nijmegen), 6663LA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Bureau Viertel
Bekijk de site van Organisator