Een initiatief / coöperatie aanmelden

Cooplink Forums Over deze site en het forum Een initiatief / coöperatie aanmelden

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #4270
   Ralph Smit
   Sleutelbeheerder

   Of je een nieuwe coöperatie start, nog in de verkenningsfase bent of al langere tijd een coöperatie hebt / bent, als je je kenbaar wilt maken bij Cooplink ben je van harte welkom!

   Je kunt je initiatief als volgt aanmelden:

   1. Ga in het menu naar “Doe mee” en vervolgens naar “Initiatief aanmelden” (wil je eerst kijken naar al ingeschreven initiatieven? Kijk dan bij “Initiatieven”).
   2. Lees de beknopte voorwaarden even voor je begint
   3. Op de kaart kun je de plek / het adres van het initiatief aangeven door in te zoomen en te slepen. Je kunt niet op het adres zoeken, maar de kaart is heel gedetailleerd dus je kunt het blauwe pinnetje prima op jouw adres krijgen. Bij benadering is natuurlijk ook goed.
   4. Vervolgens vul je alle gegevens in die al bekend zijn. Als je nog niet gestart bent en er bijvoorbeeld een adres is niet bekend dan is dat geen probleem. Probeer wel zo volledig mogelijk te zijn. Een naam voor het initiatief, een contactpersoon en e-mailadres zijn wel verplicht.
   5. Probeer bij “Gemeenschappelijke voorzieningen” en kernwaarden beknopt te zijn. er is geen ruimte voor meerdere alinea’s tekst, dus beperk je tot een opsomming.
   6. Alles ingevuld? Dan klik je op “Verzenden”. Als je aanmelding bij ons binnen is nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

   LET OP: Wil je deelnemen aan het forum? Daarvoor moet een eigen profiel aanmaken, dat los staat van de aanmelding van het initiatief. Zo kan iedereen die dat wil deelnemen aan het forum, ook meerdere personen per initiatief. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend en is niet verbonden aan het gemelde initiatief.

    

    

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.