Inschrijven op de site (en het forum)

Cooplink Forums Over deze site en het forum Inschrijven op de site (en het forum)

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #4261
   Ralph Smit
   Sleutelbeheerder

   Ben je geïnteresseerd in wat we doen bij Cooplink, dan kun je gerust alle info lezen, op de Wiki, in de nieuwsberichten en op het forum. Wil je ook meediscussiëren op het forum, dan moet je je inschrijven (en een profiel aanmaken, daarover meer in het onderwerp Profiel bewerken).

   Om je in te schrijven op de site en het forum volg je de volgende stappen:

   1. Klik in het menu op Forum.
   2. Scroll in de pagina helemaal omlaag, en klik op de knop “Klik hier om te registreren!”
   3. Je komt in een registratieformulier dat je zo ver mogelijk in moet vullen. De velden met een rood sterretje zijn verplicht.
   4. Het eerste veld, de “gebruikersnaam” word ook weergegeven in het forum en deze gebruik je om in te loggen. Je kunt deze achteraf niet meer wijzigen dus let op typefouten! Gebruik hiervoor ook bij voorkeur je eigen naam.
   5. Het veld “Coöperatie of relatie” is niet verplicht, maar we vinden het wel leuk om te weten.
    Lees gerust de gebruikersvoorwaarden en ons privacybeleid even door voordat je ermee akkoord gaat (de link naar het privacybeleid werkt momenteel niet door een programmafout, dit wordt uiteraard opgelost. WIl je dit lezen dan scroll je naar de ‘footer’ onderaan de pagina. In het derde blokje ze je daar ook een link naar de privacypagina. Deze opent op een nieuw tabblad).
   6. Als je alles hebt ingevuld klik je op “Register”.
   7. Je ontvangt nu twee e-mails van ons: “Welkom bij Cooplink” met wat interessante links én je inlognaam en wachtwoord, en de mail “Verifieer je account” met daarin een activatielink. Door op deze blauwe knop te klikken kunnen we je e-mailadres verifiëren, en wordt je account geactiveerd.
   8. Deze activatie brengt je op een welkomstpagina waarvandaan je kunt inloggen. Klik op de inlogknop of op “inloggen” in het menu en log in met je nieuwe gebruikersgegevens!

   Na het inloggen kun je nu in het forum reageren en nieuwe berichten plaatsen. Hoe dat werkt lees je hier.

   LET OP: Dit is jouw persoonlijke inschrijvingen voor de site en het forum. Wil je een coöperatie of initiatief aanmelden bij Cooplink, dan lees je hier hoe je dat doet.

    

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.