Cooplink Forums Vraag en aanbod Leden gezocht voor een woongroep io in Cuijk

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #5739
   De Hantert
   Deelnemer

   Het pand waar het om gaat ligt in het buitengebied tussen Cuijk en St Agatha. Het betreft gedeeltelijk een monumentaal pand met daaraan vast twee grote bijgebouwen en los hiervan ook nog een groot bijgebouw. Mogelijkheid voor het opzetten voor een biologische tuin en het houden van bv kippen. Op een steenworp afstand ben je in Cuijk, waar alle voorzieningen te vinden zijn. Indicatie aantal personen 16 tot 20.
   Indicatie samenstelling groep
   Het gaat hier om de 50-55 plusser. De gemeente is enthousiast en van de eigenaar van het pand mogen we de plannen in de praktijk gaan brengen. De volgende stap is een principe verzoek indienen bij de gemeente. We zijn momenteel met zijn drieën en nog op zoek naar personen die zich willen aansluiten en actief willen zijn in het verder opzetten van dit initiatief.
   Ideologie
   Een eigen plek, maar niet alleen. Zorg voor en met elkaar, niet omdat het moet maar omdat het kan. Duurzaamheid; samen gebruik maken van bv wasmachine, tuingereedschap etc. Zelfvoorzienend; zonneboiler, zonnecellen, eigen groentetuin, kippen etc. Samen zorg dragen voor gemeenschappelijke ruimtes en buiten. Klusruimte, yoga zaaltje, atelier. Allemaal ideeën voor de gemeenschap.
   Planning
   De planning is dat we er over 2-3 jaar werkelijk kunnen gaan wonen. Afhankelijk van de groep, hoe we het pand willen gaan betrekken en afhankelijk van de verbouwing en de bureaucratische beslommeringen die op het pad komen.
   Contact informatie
   Deze advertentie is bedoeld om interesse te wekken bij potentiële bewoners. Spreekt deze manier van wonen jou aan, laat dan een reactie achter en wie weet kunnen we zo deze initiatiefgroep verder uitbreiden.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.