Cooplink heeft jou nodig

We timmeren flink aan de weg, heb je het al gemerkt? Iedere drie weken is er een nieuwe kennisdeelsessie en achter de schermen werken we hard aan het plaveien van de weg voor wooncoöperaties. Dat doen we met heel veel liefde en inzet. Onze missie is om een succes van deze woonvorm te maken. Het mag eenvoudiger worden om een gemeenschappelijke woondroom te realiseren. Jouw hulp – klein of groot – is welkom. Daarom drie oproepen, drie vragen aan jou.

1 | Laat zien dat je om Cooplink geeft
De vereniging groeit, er zijn nu twintig betalende leden. Daar zijn we blij mee, maar het is nog onvoldoende om ons voortbestaan na dit jaar te garanderen. Graag laten we onze subsidiegever zien dat veel initiatieven de weg vinden naar Cooplink. Hoe krachtig is het om daarnaast te kunnen laten zien, dat die initiatieven óók het belang inzien van Cooplink en bereid zijn daar zelf een bijdrage aan te leveren. Die bijdrage is overigens heel bescheiden, slechts € 50 per initiatief voor het hele jaar 2021. Word dus lid!

2 | Kijk over onze schouder mee
We zoeken onder onze leden kandidaten voor de kascontrolecommissie. Dat klinkt misschien als een lastige klus, maar het valt reuze mee. Het is weinig werk, het gaat om een beperkt aantal geldstromen. Het grootste deel van de geldstromen wordt door de accountant van Platform31 gecontroleerd. Een leuke bijkomstigheid is dat je het team beter leert kennen en wij je graag met open armen ontvangen. Welkom bij de kascontrolecommissie!

3 | Schuif jouw initiatief voor het voetlicht
Zet je initiatief op onze site. Dat is al een eerste stap om de wereld te laten zien dat tal van mensen op een andere, bewuste en groene manier willen samen wonen. Niet aarzelen, gewoon doen. Je hoeft alleen maar de pin op de kaart te plaatsen en de gegevens van jouw initiatief in te vullen. Hoe meer initiatieven we aan ons binden, hoe meer stem Cooplink heeft naar de politiek.