De wooncoöperatie, die komt er wel!

De wooncoöperatie, die komt er wel!

Op 28 mei a.s. organiseert Platform 31 in den Haag het 2e landelijke congres rond de wooncoöperatie. Sinds de invoering van de wooncoöperatie in de Woningwet is er veel onderzocht, uitgewerkt en uitgeprobeerd, zowel van bovenaf als van onderop. Alle ontwikkelingen en mogelijkheden staan centraal op dit congres.

Dat de wooncoöperatie een serieus te nemen fenomeen is, blijkt wel uit het feit dat Minister Ollongren op dit congres haar plannen met de wooncoöperatie uit de doeken zal doen.

Ben je zelf actief betrokken bij een wooncoöperatie? Ben je geïnteresseerd in het starten van een wooncoöperatie? Draag je de wooncoöperatie een warm hart toe omdat de wooncoöperatie (eindelijk) de mogelijkheid biedt om zeggenschap in het wonen bij de bewoners te houden? Dan is dit congres zeker iets voor jou!

Ga naar de aanmeldpagina van Platform 31, lees er alles over het congres en meld je aan!Uiteraard is ook Cooplink van de partij op dit congres. Als platform van, voor en door wooncoöperaties is de rol van Cooplink in de komende jaren cruciaal voor het welslagen van wooncoöperatie. Dat zal ook op dit congres blijken. Kortom, het belooft een uitermate boeiende dag te worden! Lees hier meer over het congres….

 

 

Geplaatst op: 14 april 2018