Doe mee met Wingo, de woon-bingo!

“Hoeveel verschillende collectieve woonvormen zijn er wel niet? Tiny houses, ecodorpen, senioren-groepen… en verder? Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? Hoe zou het zijn om zo samen te wonen? Welke vorm past eigenlijk bij mij?” De antwoorden op deze vragen ontdek je spelenderwijs. Doe mee met Wingo, de woon-bingo. Ga op bezoek bij de woonvormen en laat je verrassen door de mogelijkheden. 

De jackpot
Iedere keer als je een woonvorm hebt bezocht, zet je een vinkje op je kaart. Is de kaart vol? Dan kun je rekenen op een interview en een leuk artikel over jouw ervaringen en jouw woondroom op de sites van Cooplink en ZorgSaamWonen. Die hebben samen Wingo verzonnen en uitgewerkt, om jou kennis te laten maken met de mogelijke woonvormen. Collectief wonen is per slot van rekening een prachtige manier om samen te wonen, te delen, te leven en te genieten.

Het spel
Ontdek het zelf, download de Wingo-kaart nu. Kies de collectieve woonprojecten die je wilt bezoeken, of scan willekeurig een QR-code van de kaart, en ga op pad. Natuurlijk stem je je bezoek wel even af met de projecten van jouw keuze. Cooplink en ZorgSaamWonen wensen je een fijne ontdekkingstocht, we horen graag van je!