Een geslaagde 7e ALV

Maandagavond 27 november schoven zo’n 25 leden met het team van Cooplink rond de digitale tafel voor de zevende Algemene Leden Vergadering van Cooplink. Samen verdiepten ze zich in de huidige stand van zaken en in de strategische doelen van de vereniging.

Terugblik
Bestuurslid Marijke van Zoelen beet het spits af. Ze blikte terug op een veelbewogen jaar met dieptepunten én mooie successen. Daarna gaf ze het woord aan Bernard Smits, één van de grondleggers van Cooplink, die meer vertelde over de succesvolle lobby die Cooplink voert en de boeiende bijeenkomsten die de vereniging organiseert. Lees meer.

Samen de mouwen opstropen
Het bestuur droeg vervolgens Leon Erkelens voor als bestuurslid, die ook door de leden van harte werd verwelkomd, en introduceerde Sascha Blokzijl, die het projectbureau komt ondersteunen in communicatie en organisatie. Daarna presenteerden het kersverse bestuurslid Leon Erkelens en penningmeester Ariaan Witteveen de plannen voor 2024. Lees meer.

Groter dromen
Cooplink ziet de coöperatieve beweging graag groeien en succesvol zijn. Hoe? Daarvoor gaf Marijke het woord aan Darinka Czischke, hoogleraar Huisvesting en Sociale Duurzaamheid én lid van de Raad van Advies van Cooplink. Darinka vertelde over mooie voorbeelden in het buitenland en liet zien waarom het daar wel lukt. Daarover spraken we verder met de aanwezige leden. Lees meer.

Dank voor alle inspiratie tijdens deze geslaagde ALV!