Eerste webinar Collectief Wonen Limburg druk bezocht

25 augustus namen we de aftrap van onze webinarreeks. Deze reeks is bedoeld om initiatiefnemers in Limburg verder op weg te helpen. In deze eerste module stond het belang van visievorming en het opstellen van een visiedocument
centraal. Met dank aan de bijdragen van professional Mieke Hanemaaijer en ervaringsdeskundige Yvonne van Zoest.

Je visie moet inspireren en enthousiasmeren. Het beschrijft je kernwaarden. Dit geeft richting aan je identiteit, aan het werven van nieuwe bewoners en aan toekomstige beslissingen. Het zal je niet verbazen, de huiswerkopdracht na deze sessie is: stel je eigen visiedocument op.

Webinarreeks
Van augustus tot en met november organiseert Cooplink in opdracht van de Provincie Limburg een vijftal webinars om initiatiefnemers van collectieve woongemeenschappen verder op weg te helpen. Doelgroep zijn initiatiefnemers met een voornemen/idee om samen te gaan wonen in Limburg. Aanmelden voor deze reeks kan nog tot uiterlijk 18 september.

Het volgende webinar is 18 september en gaat over ‘Programma van eisen en organisatievorming’. Wil jouw Limburgse initiatief nog meedoen? Meld je dan hieronder aan!

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten