Even voorstellen…

Kennen jullie ons team al? Zullen we je eens een gezicht bij de namen geven? We hebben een leuke groepsfoto gemaakt op 3 september na ons symposium ‘Ruim baan voor de wooncoöperatie’. Dit team plaveit het pad voor jou en voor ieder ander die een collectieve woondroom heeft. Voor mensen die samen betaalbaar en duurzaam en met oog voor elkaar en de omgeving willen wonen.

Van links naar rechts zie je Peter Bakker, Ariaan Witteveen, Ellen Ootes, Clemens Mol, Bernard Smits, Ilona Labree, Bastiaan van Perlo, Trevor James, Sandra Labree, Marijke van Zoelen en Rob Visser.

Om het voorstelrondje af te maken: Trevor, Marijke en Ariaan vormen het bestuur (resp. voorzitter, bestuurslid en penningmeester).
Ilona, Sandra en Ellen geven invulling aan het projectbureau.
Bernard (WBVG), Bastiaan (Woonbond) en Clemens (!Woon) – de grondleggers van Cooplink – staan samen met Peter (Vereniging Gemeenschappelijk Wonen) en Rob (zelfstandig adviseur) het bestuur en de leden met raad en daad terzijde.

Je weet het: als je vragen hebt, ben je van harte welkom. Mail gerust!

V.l.n.r. Peter Bakker, Ariaan Witteveen, Ellen Ootes, Clemens Mol, Bernard Smits, Ilona Labree, Bastiaan van Perlo, Trevor James, Sandra Labree, Marijke van Zoelen en Rob Visser