Forum wooncoöperatie bij Cooplink?

Forum wooncoöperatie bij Cooplink?

De Landelijke Vereniging Centraal Wonen (LVCW) die betrokken is bij Cooplink en sinds kort ook actief meewerkt, blies nieuw leven in het idee om een internet-forum *) aan Cooplink.nl toe te voegen. Wat is jullie animo hiervoor?

De bedoeling van het forum is uitwisseling tussen de mensen van (nieuwe) initiatiefgroepen die naar de realisatie van een wooncoöperatie toe werken. Waaronder dus veel mensen van centraal wonen gemeenschappen. Daarnaast nodigen we mensen met specifieke deskundigheden uit om aan het forum mee te doen, vragen te beantwoorden, tips te geven, enz.

We denken aan een half open forum: aanmelden is nodig om actief aan het forum deel te nemen (dit is vooral om spam te voorkomen), maar wat er op het forum wordt uitgewisseld, is openbaar.

Omdat een forum alleen interessant is en blijft als er een voldoende grote groep actieve gebruikers is, vragen we van je of je behoefte hebt aan een dergelijk forum. Mail dit aub voor 10 juni aan info [AT] cooplink.nl met in het onderwerp ‘aan een wooncoöperatie-forum ga ik mee doen’, ‘eerst eens zien wat het wordt met zo’n wooncoöperatie-forum’ of ‘geen belangstelling voor een wooncoöperatie-forum’ **)

Terugkoppeling volgt na 10 juni.

*) Een internet-forum is een online discussieruimte tussen verschillende deelnemers. ‘Discussie’ graag lezen als ‘uitwisseling door het stellen van en reageren op vragen en het doorgeven van tips. Kortom: delen van kennis en ervaringen’.

**) de betreffende tekst in het onderwerp is voor ons genoeg, maar als je er iets aan toe wilt voegen: houd je niet in.

 

Foto: Discussion, Alan Bell (CC BY-NC-ND 2.0: creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/)

Geplaatst op: 22 mei 2017
Delen:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone