Huurwoningen vrij bij Binnentuin-Hof Lindebeek!

In het landelijke Stevensbeek ziet deze zomer woongemeenschap Binnentuin-Hof Lindebeek het levenslicht. De bouw is bijna klaar en er zijn nog een paar vrije sector huurwoningen vrij. Grijp je kans, meld je snel aan!

De behoefte om een zorgzame woonomgeving te creëren stond aan de wieg van woongemeenschap Binnentuin-Hof Lindebeek. Gelijkwaardigheid, betrokkenheid, zorg voor de aarde en voor alles wat leeft, staan centraal. Daar hoort natuurlijk ook plezier en gezelligheid bij: de Brabantse gemoedelijkheid.

Tegenover een kloostergebouw vind je een U-vormig woongebouw. Het telt 23 individuele woningen (koop en huur), het Lindehuis (gemeenschapshuis) en een grote, gezamenlijke binnentuin. De woningen zijn duurzaam gebouwd, gasloos, compleet met warmtepomp en zonnepanelen. Dat betekent een lage energierekening. Eind juli 2022 worden de eerste woningen opgeleverd, de overige woningen volgen in september 2022.

De beneden- en bovenwoningen zijn huurwoningen met de mogelijkheid van huurtoeslag. Hoewel er op dit moment voldoende kandidaten zijn, kun je je gerust aanmelden. Het kan zo maar gebeuren dat iemand zich afmeldt. Binnen de vrije sectorwoningen is wel plek.

Geef je op voor de vrije sector huurwoningen, of voor de sociale huurwoningen, via de website van Binnentuin-Hof Lindebeek. Daar vind je ook meer informatie over het concept en de drie pijlers: 1. Leven in verbinding, 2. Zorgzame woonomgeving en 3. Groen en duurzaam.