Kom jij ons team versterken?

Grijp je kans! We zoeken meer collega’s. Mensen die net als wij de handen uit hun mouwen willen steken en zich hard willen maken voor de wooncoöperatie.

Ben jij een organisatietalent met een vlotte pen? Dan hebben we een heel leuke job voor je. Je organiseert onder meer onze kennisdeelsessies, je werft initiatieven voor activiteiten en je houdt je bezig met het schrijven van nieuwsberichten voor onze site. Ben jij zo’n 16 tot 20 uur per week op zzp-basis beschikbaar? Klim dan in de pen en stuur ons een brief met cv!

Ben jij een onderzoeker die graag interviewt en informatie ordent? Dan heb je je droombaan gevonden. Je vult onze Kennisbank aan en houdt hem up-to-date. De informatie haal je op via onderzoek en interviews en werk je uit naar begrijpelijke artikelen. Die artikelen plaats je op onze Kennisbank. Ben jij zo’n 10-12 uur per week beschikbaar op zzp-basis? Stuur ons je cv met motivatie.

Meer weten? Ga naar de pagina Vacatures op onze site. Denk je: dit zou wel wat voor mij kunnen zijn? Stuur meteen een mail naar info@cooplink.nl, we kijken ernaar uit om van je te horen.