Laat Cooplink voortbestaan!

Velen van jullie weten het al. Minister De Jonge heeft aangegeven per 1 januari 2023 geen subsidie meer toe te kennen aan Cooplink. Jammer, heel jammer, want collectieve woonvormen bieden toch echt antwoorden op vraagstukken waar de minister mee kampt, zoals (blijvende) betaalbaarheid, duurzaamheid, leefbaarheid en zorgzaamheid. Ook doorbreken ze eenzaamheid (wist je dat een op de tien Nederlanders zich sterk eenzaam voelt? bron Rijksoverheid).

Jullie verdienen toegang tot kennis
Wooncoöperaties en andere collectieve woonvormen verdienen een plek waar ze alle kennis en tips kunnen vinden om tot plan, realisatie én een community te komen. Ze verdienen een partij die de weg voor hen plaveit bij overheden, financiers en alle andere partijen. Dat is Cooplink.

Wij hebben jullie hard nodig
Cooplink is druk in de weer om elders de nodige financiën te verwerven om nog heel veel kennis met jullie te kunnen delen en blokkades op te heffen in regelgeving en financiering, maar we zijn er nog niet. We hebben jullie hard nodig.

Steun Cooplink
Draag jij collectieve woonvormen een warm hart toe? Vind je dat ze alle hulp kunnen gebruiken? Steun dan Cooplink. Maak een bedrag over naar IBAN NL23 TRIO 0320 002 721 t.n.v. Cooplink o.v.v. Donatie, of betaal hieronder via iDeal. Als je je naam en e-mailadres achterlaat, kunnen we je bedanken!
Is mijn donatie aftrekbaar?

* Je gaat direct door naar betalen met iDeal.