Laat je inspireren door De Bonte Hulst!

Woensdag 8 februari geven we het woord aan wooncoöperatie De Bonte Hulst in onze online kennisdeelsessie. De jonge Amsterdamse wooncoöperatie vertelt over de weg die zij ‘in no time‘ afleggen om hun initiatief vorm te geven. Over de stappen die ze zetten, de hobbels die ze tegenkwamen en de oplossingen die ze vonden. Laat je inspireren en stel al je vragen!

Als een speer
De Bonte Hulst gaat als een speer. In januari 2022 startte hun reis met de wens van een groep van 8 om een wooncoöperatie op te richten. Tien maanden later en inmiddels 11 mensen sterk kreeg De Bonte Hulst goed nieuws van de gemeente Amsterdam. De Bonte Hulst heeft in de selectiefase voor een kavel 95 punten behaald (van de 100) en is daarmee op nummer één geëindigd. Ze mogen een plan van aanpak schrijven voor kavel 19F in Buiksloterham. Wat is het geheim van hun succes? Vraag het hen op 8 februari!

Online sessie
De sessie is online via Zoom. De inlogcodes ontvang je na aanmelding per mail. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt.

Meld je aan
Je bent van harte welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats of regio? Hebben jullie al een naam?

Graag tot 8 februari!

Voor leden gratis (tot drie afgevaardigden)
Open betaalverzoek voor niet-leden (bijdrage naar draagkracht)