Een goede administratie? Dat doe je zo!

Als je de basis op orde hebt, is de administratie zoveel makkelijker dan je denkt. En leuker. Doe mee met de kennisdeelsessie van woensdag 20 december, dan duiken we in de administratie en de AVG. Daarmee kun jij het financieel beheer en je ledenadministratie naar een hoger niveau tillen.

Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt tips uit de praktijk. Wooninitiatieven delen hun geheimen om de administratie op orde te krijgen èn te houden. Dat geeft jou inzicht hoe je jouw eigen initiatief financieel gezond kunt houden.
  • Bernard Smits, één van de grondleggers van Cooplink, maakt vervolgens de AVG en de privacy-vraagstukken eenvoudig en begrijpelijk. Ontdek met welke stappen je kunt voldoen aan de wettelijke eisen en hoe je de privacy van je leden kunt waarborgen.

Online sessie

Woensdag 20 december van 19:30 tot 21:00 uur ontmoeten we elkaar online, via Zoom. De inlogcodes ontvang je na aanmelding per mail. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt.

Meld je aan

Je bent van harte welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats of regio? Hebben jullie al een naam? 

>> Werkt de aanmeldknop niet? Stuur dan een mailtje naar info@cooplink.nl met ‘KDS Administratie: ik doe mee!’. En natuurlijk je naam en de naam van jouw wooninitiatief.