Leon Erkelens, ons nieuwe bestuurslid

Mogen we je even voorstellen? Leon Erkelens is het nieuwste bestuurslid van Cooplink. In het afgelopen half jaar heeft het team hem leren kennen als een waardevol, betrokken aspirantlid. Die beginnende samenwerking is maandag 27 november bekroond tijdens de Algemene Leden Vergadering. De leden konden zich vinden in de voordracht en heetten Leon van harte welkom als bestuurslid.

In het dagelijkse leven is Leon zelfstandig adviseur op het gebied van architectuur en vastgoed. Duurzaamheid en leefbaarheid zijn thema’s die hem na aan het hart liggen. Dat is een van de redenen om zich bij Cooplink aan te sluiten. Hij staat vierkant achter wooncoöperaties met hun sterke gemeenschapszin. Leon is ervan overtuigd dat deze vorm van wonen de toekomst heeft. ‘Ik zie een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.’

Synerki heet het bedrijf van Leon. Het is het Finse woord voor synergie. ‘Alleen in samenwerking kan synergie tot stand komen’, schrijft Leon op zijn site. Zo is het, Leon. Samen bereiken we synergie: een en een is drie.