Save the date | Welkom bij onze ALV!

Lieve leden en wooninitiatieven die een lidmaatschap van Cooplink overwegen. We nodigen jullie van harte uit voor onze tweede online Algemene Ledenvergadering op zaterdag 27 februari van 13:30 tot 15:00 uur. We kijken ernaar uit om jullie dan (op het scherm) te zien. In deze ALV delen we onder meer de behaalde successen en onze plannen voor de toekomst. Natuurlijk horen we ook graag jouw ideeën en suggesties. Doe je mee? Meld je alvast aan!

Is een bestuursfunctie iets voor jou?
Er ligt een mooie kans voor je: Cooplink zoekt nog een of twee bestuursleden (een secretaris en een algemeen bestuurslid). Wil jij je inzetten om de opkomst van het fenomeen wooncoöperaties aan te jagen en er een succes van te maken? We komen graag met jou in gesprek, mail ons!

Voor wie is de ALV?
Als je bij een wooncoöperatie (in oprichting) hoort, ben je van harte welkom. Je hoeft nog geen lid van Cooplink te zijn, hoewel we het natuurlijk wel fantastisch zouden vinden als je lid wordt. Hoe meer leden, des te krachtiger onze boodschap. We zijn een vereniging van wooncoöperaties. Ons doel is samen sterk te staan, samen ervoor te zorgen dat het eenvoudiger wordt om wooncoöperaties te realiseren. Daar hebben we jou ook voor nodig!