Teken NU mee! Oproep voor regeerakkoord

De verkiezingen zijn geweest. Nieuwe en bekende gezichten stappen de Tweede Kamer binnen en achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuw regeerakkoord. Dit is een uitgelezen moment voor Cooplink om een pleidooi voor de wooncoöperatie te houden. De wooncoöperatie verdient eindelijk een serieuze plek in het regeerakkoord.

Oproep aan volksvertegenwoordigers
Namens alle wooncoöperaties en bewonersverenigingen doen wij een oproep aan onze volksvertegenwoordigers. De concepttekst is klaar. Die tekst legt uit waarom en hoe de wooncoöperatie een plek moet krijgen in het regeerakkoord. De oproep wordt op dit moment bijgeschaafd in samenspraak met oud-politicus Adri Duivesteijn, zodat passages overgenomen kunnen worden in het regeerakkoord.

Teken je mee?
Onze vraag aan jullie is simpel. Mogen wij de naam van jullie initiatief onder deze oproep plaatsen? Meer ondertekenaars betekent meer overtuigingskracht. We moeten wel snel zijn, zodat dit stuk nog meegenomen kan worden in het regeerakkoord. Daarom horen we graag per ommegaande van jullie. Dat kan per mail, met één klik op de onderstaande knop.