Ubuntuplein: voor snelle beslissers!

Per 1 november is Ubuntuplein in Zutphen klaar, een woonplek voor 55-plussers die volop in het leven staan en die graag naar elkaar omkijken. Geïnteresseerd? Je kunt NU nog instappen, dus – snelle beslissers – grijp je kans. Er zijn een paar tweekamerappartementen van 63 m2 beschikbaar, de huur bedraagt tussen € 750 en € 850 per maand. Ontmoet alvast wat medebewoners en lees wat het bouwbedrijf over Ubuntuplein schreef: ‘Samen oud worden op Ubuntuplein‘.

Samen
Betrokkenheid, zorgen voor elkaar en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Ubuntuplein. Auto’s en hulpmiddelen worden gedeeld en ieder draagt vanuit zijn eigen talenten bij aan taken als organisatie, financiën, schoonmaak en onderhoud. Daarnaast kun je naar hartenlust in de tuin werken, muziek maken, fietsen repareren of koken.

De plek
Je vindt Ubuntuplein in Zutphen, temidden van de Noorderhavenstraat, het toekomstige Ettegerspark, de spooorlijn en het Statenbolwerk. Drie gebouwen bieden samen plek aan zo’n 110 nieuwbouwwoningen, die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Er zijn koopwoningen, vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen.

De doelgroep
Ubuntuplein is bedoeld voor mensen van 55+ die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen, met behoud van regie over hun eigen leven en de kwaliteit daarvan. Zij kiezen bewust voor een appartement aan het Ubuntuplein in de wetenschap dat zij, als hun (gezondheid-)situatie daar aanleiding toe geeft, een beroep kunnen doen op de medebewoners of indien noodzakelijk op professionele zorg.

Geïnteresseerd? Stuur meteen een mail naar ledenadministratie@ubuntuplein.nl en lees snel verder op de website van Ubuntuplein.