Verslag over ‘Collectieve financiering’ op Wiki

Woensdag 27 januari deelden we kennis over Collectieve financiering met maar liefst 100 geïnteresseerden. Het verslag van de kennisdeelsessie staat inmiddels online, op onze Wiki. Daar vind je ook de presentaties van de avond.

De sessie was een succes, de deelnemers hingen aan de lippen van de sprekers. De aanmeldingen voor de volgende sessie stroomden na afloop meteen binnen. Op woensdag 17 februari van 19:30 tot 21:00 uur gaan we kennis delen over rechtsvormen en documenten. Met andere woorden: welke rechtsvorm(en) kies je en wat regel je op papier. Doe je mee? Meld je meteen aan.

Speciaal verzoek was een vragenuurtje met Ellen Ootes van Woonvereniging Voor Vechters. Die staat in de agenda. Ellen beantwoordt op 10 februari van 19:30 topt 20:20 uur jouw vragen over hoe je als groep een woonboerderij aan kunt kopen. Dit vragenuurtje is een vervolg op haar presentatie tijdens de kennsideelsessie Collectieve financiering. Je bent welkom (ook als je Ellens eerdere presentatie gemist hebt). Meld je nu aan.