Zelfbouw mét je aannemer: we gaan kennis delen!

Je wilt je eigen duurzame wooncomplex bouwen, samen met de aannemer. Hoe pak je dat nou goed aan? Met welke bril kijkt de aannemer naar jouw project? Hoe is het om zelf materialen te oogsten? Welke valkuilen zijn er en wat zijn dé tips? Laat je inspireren door Boschgaard, een collectief woonproject bij Den Bosch, en hun partner Bouwbedrijf Versteegden. Ze zijn samen op ontdekkingsreis gegaan en delen hun ervaringen graag.

Online sessie
Woensdagavond 16 november geven we eerst het woord aan Marc Versteegden van Bouwbedrijf Versteegden en dan aan Meindert de Vries, zelfbouwer en toekomstig bewoner van Boschgaard. Daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. De sessie is van 19:30 tot 21:00 uur, via Zoom. Voor leden is de sessie gratis, niet-leden krijgen een open betaalverzoek. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt.

Meld je aan
Je bent heel welkom. Laat je ons even weten bij welk wooninitiatief jij betrokken bent? En in welke plaats of regio? Hebben jullie al een naam? Vertel ons meteen welke vragen bij jou leven, dan sluiten wij de sessie daar zo goed mogelijk op aan.

Leuk je te ontmoeten!


Voor leden gratis
 (tot drie afgevaardigden)
Open betaalverzoek voor niet-leden (vergeet niet om jouw bijdrage over te maken)