Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Jelt | Congres Ruimte voor wooncoöperaties

26 november 2020 , 14:00 17:30

Om het fenomeen wooncoöperatie breder bekend te maken, organiseert De Jelt op 26 november het congres ‘Ruimte voor wooncoöperaties’.

Hilde de Wit van De Jelt: ‘We hebben minister Kajsa Ollongren als hoofdspreker uitgenodigd en planoloog Jacqueline Tellinga en Maarten van Poelgeest hebben hun deelname toegezegd. Wij hopen dat ook vastgoedpartijen belangstelling hebben en ons kunnen helpen aan een betaalbare locatie of een geschikt pand. Ons belangrijkste doel is de bekendheid van het fenomeen wooncoöperatie te verbreden en belangstellenden aan het denken te zetten of deze woonvorm op basis van bewonersinitiatief geschikt is om de grote woningmarktproblematiek in ons land aan te pakken. Eigenaarschap van woningen op deze manier is altijd goed voor een buurt en gaat speculatie op langere termijn tegen.’

Gezien Corona is het evenement naar alle waarschijnlijkheid online. Inschrijven is nodig, stuur een e-mail naar Hilde@dejelt.nl.

De Jelt

Bekijk de site van Organisator